Reviews

Gepubliceerd op 18 januari 2016 | by Wiesje

HULDE AAN MIJN HUISGENOOTJE / / FROM CHINA.

Ik woon nu inmiddels een kleine twee weekjes in London en heb het onwijs getroffen met mijn huisgenootje all the way from China! Deze vrouw laat mij de meest geweldige beauty producten zien en ik ben in een korte tijd een gigantisch fan van China geworden. Ik stel jullie voor aan de meest fantastische maskers – ever! –

Deze vrouw zorgt er voor dat ik in de avonden laat naar bed ga,(hihi) omdat we uren kunnen praten over fashion & beauty producten. Ik ben onwijs blij dat ik haar heb leren kennen en ze is zo onwijs lief. Naast dat ze heel erg lief is, heeft ze zoveel verstand van mode en beauty. Toen we er eenmaal achterkwamen dat we veel dezelfde interreses hebben trokken we onze kasten leeg om elkaar aan allerlei nieuwe producten voor te stellen. Vandaag vertel ik jullie graag meer over dit geweldige masker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Allereerst, heb ik vaak onwijs hard moeten lachen om de verpakkingen van de producten. Ook dit masker, op de voorkant zie je een baby, dit masker beloofd je dus een baby hoofd te geven; )…

Mijn huisgenootje omschrijft het als het perfecte masker als je je ex-boyfriend weer eens gaat zien. Omdat dit masker je een geweldige glow geeft, je huid er perfect uit laat zien. Met andere woorden, als je ex je ziet druipt die huilend af en vraagt die zichzelf direct af of die ooit nog zon fantastische vrouw weer kan krijgen.

Oké, dit belooft veel goeds. Ik ben mezelf eerst gaan douchen en vervolgens heb ik het masker op gedaan, het is een vliesmasker waar ik zelf al wel bekend mee was. Het is als een soort papieren masker wat je over je gezicht vouwt. Er zit dan vervolgens nog heel veel product in het zakje wat je over je hals, decolleté, handen en armen kunt gebruiken. Lekker inmasseren en 20 tot 30 minuten laten inwerken. Ik ben maar plat op bed gaan liggen samen met mijn Chineze ontdekking, want ik heb geen Chinees hoofd, mijn vorm is een beetje anders en het sloot niet overal even goed aan… Maar, een beetje passen, meten en drukken en het was prima vol te houden!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Vervolgens heb ik het masker af gedaan en op haar aanraden het product er niet af gewassen, ik heb het ingemasseerd en ben gaan slapen, het gevoel was werkelijk fantastisch. Het is zo koel en relaxt en mijn huid voelde echt fantastisch aan.. Je hebt verschillende soorten en ik heb de Collagen Moisturizing Mask gepakt, ik ben echt helemaal fan van dit masker. Ik heb nog een back-up.. Maar, geloof het of niet. Ik ben van plan naar China te gaan, ik zal de maskers maar niet gebruiken als excuus..  ; ) Maar ik ben toch wel heel erg benieuwd naar China, wat een geweldig product.

 

Liefs van mij, Wies.

 

 


About the Author3 Reacties op HULDE AAN MIJN HUISGENOOTJE / / FROM CHINA.

 1. Wilma Schilderman zegt:

  Dit maskertje kan je vast en zeker niet MOOIER maken…
  Schoonheid bij Wies zit van binnen
  Goud straalt.
  Liefs wilma

 2. Ilham zegt:

  Hoi!
  Super!! zo een maskertje ben ik op zoek naar!!
  Alleen waar is dit maskertje verkrijgbaar?
  Of moet ik nou echt helemaal naar china? Haha

  Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me