Fashion

Gepubliceerd op 20 november 2014 | by Wiesje

H&M Trend update: Easy Elegance

H&M Trend update Easy Elegance

Wanneer je mijn kledingkast open trekt vallen je waarschijnlijk een paar dingen direct op, ten eerste dat het gigantisch veel is, ten tweede dat het qua kleur absoluut geen kermis is en wanneer je wat beter gaat kijken zie je dat er best veel Zara, Mango en H&M’tjes tussen hangen.. Vandaag wil ik jullie graag de Trend update laten zien van de bekende en altijd fijne H&M!

Waarschijnlijk hoef ik geen enkele vrouw ( en man ) te vertellen over H&M. Een ontzettend grote winkel met als je het mij vraagt, bijna altijd leuke kleren tegen een altijd leuke prijs.

Nu komt H&M ook vaak met speciale collecties met bijvoorbeeld een guest designer. Afgelopen november hebben ze nog een collectie samen met Alexander Wang gelanceerd. Heel tof!

H&M verkoopt ook een lijn die de naam ‘Trend’ heeft. Deze lijn bevat altijd kledingstukken en accessoires die net een stukje aparter of meer bijzonder zijn. De stoffen zijn vaak net wat exclusiever en het is minder ‘standaard’ dan de andere kledingstukken van de H&M, met alle respect natuurlijk want ik slaag er altijd prima!
Maar voor degene die soms net iets meer willen en daar niet meteen 10 keer zoveel voor willen en kunnen uitgeven, is de H&M Trend line super leuk! De kledingstukken zijn stuk voor stuk altijd heel bijzonder en de pasvorm is ook erg mooi. Zelf heb ik al heel wat items van de Trend lijn en deze bevallen me altijd goed.

Graag wil ik met jullie vandaag de foto’s van de Easy Elegance lijn delen, ik vond het zo mooi dat ik het graag op mijn blog deel.

hmprod (1) hmprod (2) hmprod (3) hmprod (4) hmprod (5) hmprod (6) hmprod (7) hmprod (8) hmprod (9) hmprod (10) hmprod (11)

 

Zo mooi! Ik vind de zwarte midi-jurk echt geweldig, en de jumpsuit met blote rug. En wat een prachtig mooi model.

De prijzen van de trend lijn liggen in het algemeen wel iets hoger dan de prijzen die van H&M gewend zijn, maar daar krijg je wel een super mooi en uniek item voor terug! Ik ben fan; )

 

En voor als je de items meteen wilt shoppen, hier de link : http://www.hm.com/nl/subdepartment/LADIES?Nr=2018562

Fijne avond, 

xxxx Wiesje. <3

Tags: , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me