Fashion

Gepubliceerd op 12 oktober 2015 | by Wiesje

HEY ! I PUT SOME NEW SHOES ON + KORTINGSCODE VOOR JULLIE!

Some new white baby’s.

Ik heb heel wat kilometers gemaakt op mijn Adidas superstar en mijn andere all white sneakers.. Maar toch, onder bepaalde outfits vond ik ze soms wat lomp. Plus voor mijn gevoel loopt heel de wereld met de Superstar. Ik vond het eigenlijk wel tijd voor een nieuw paar witte sneakers die net wat vrouwelijker zijn en wat smaller lijken aan mijn voeten. Na wat speurwerk ( waar ik inmiddels best heel goed in ben..) Kwam ik terecht bij de Puma Match lo basic Sports shoes uit.. Direct was ik verliefd en ik wist dat dit mijn volgende paartje zou worden.

Puma low basic match

Puma low basic match

Nu kon ik in eerste instantie niet de kleur vinden die ik voor ogen had… En kwam ik overal deze schoenen tegen gemixt met een felle kleur. Ik was echt opzoek naar een witte sneaker. Uiteindelijk heb ik wat heen en weer gemaild met Sneakershop.nl en deze mensen hebben mij zo lief en goed geholpen. Uiteindelijk had ik een klein weekje later mijn Puma’s in huis. Dit duurde net wat langer dan normaal gesproken omdat mijne niet op voorraad waren.

Puma low basic match

Puma low basic match

Welkom babes! <3

Zoals je ziet is de sneaker van wit leer, een laag model met een beige accent aan de zijkant. De achterkant heeft een baby-blauw stukje wat ik eigenlijk wel heel erg leuk vind. Voor mijn doen is dit een keer wat anders, ik ben namelijk een behoorlijk steriel persoon als het om kleuren gaat….

De schoenen zitten echt fantastisch, sluiten heel fijn aan en voelen niet zwaar aan mijn voeten. Hier kan ik flinke meters mee maken.. ; )

Neem zeker eens een kijkje op de webshop www.sneakershop.nl het is écht de moeite waard. De service is ten eerste top, de prijzen zijn zeker niet heel erg hoog en daar komt bij dat het assortiment ontzettend groot is. Ze hebben naast sneakers ook nog sportkleding, tassen en accessoires.

Het betalen gaat gemakkelijk, dit kan gewoon met Ideal. Met maximaal 7 werkdagen levertijd heb je je pakketje in huis. Mocht je vragen hebben over een bepaald artikel kan je erg gemakkelijk een mailtje sturen, ik ben ontzettend te spreken over de service. Snel een duidelijk en fijn antwoord. De prijs van mijn schoenen waren €46,20

Sneakershop heeft mij in ieder geval heel erg blij gemaakt en ik kan iedereen aanraden even een kijkje te gaan nemen in deze fijne webshop.

Puma low basic match

 

Link naar mijn sneakers –> http://www.sneakershop.nl/puma-match-lo-basic-sports-119336.html
Link naar de webshop –>  www.sneakershop.nl

Samen met www.sneakershop.nl heb ik een cadeautje voor jullie. Wanneer jullie bij het afrekenen de korting code Beautybywiesje invoeren krijgen jullie 10% korting op jullie nieuwe items!

 

Fijne dag,

Liefs, Wiesje.

 


About the Author2 Reacties op HEY ! I PUT SOME NEW SHOES ON + KORTINGSCODE VOOR JULLIE!

 1. Robert zegt:

  Beste Wiesje,

  Leuk om te lezen dat je met plezier bij ons hebt geshopt en je zo enthousiast bent over de schoenen.
  We wensen je veel plezier met je sneakers en succes met je blog.
  Mochten we je ooit nog een van dienst kunnen zijn horen we het graag.

  m.v.g. Team Sneakershop.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me