Personal

Gepubliceerd op 15 januari 2019 | by Wiesje

GLAMOROUS LIFE IN LONDON – KRIJG IK DAN EINDELIJK MIJN EETTAFEL?

De teller heeft inmiddels de 3 jaar aangetikt. Ik red me prima op mijn 2 vierkante meter, geen tv, geen bank en eigenlijk ook geen eettafel. Ik heb iedere ochtend een lopend/staand buffet en ik ben een ster in het optimaal benutten van een kleine ruimte, maar hier lijkt verandering in te gaan komen…

Veel mensen zullen het niet begrijpen, maar dit is een vrij normale manier van leven in London. Je deelt een flat, om de kosten omlaag te brengen. Aangezien de flatjes niet erg groot zijn, betekend dit dat je met een kleine ruimte dealt, met huisgenoten en mag je blij zijn als je een tweepersoonsbed hebt en daarnaast nog een kast om de nodige skincare in te bewaren.
Ik ben nooit een fan geweest van tv kijken en dit ding heb ik dan ook geen moment gemist, ik heb natuurlijk mijn Macbook en als er iets is wat bekeken moet worden, slingeren we dit ding aan en op deze manier blijf ik alsnog prima op de hoogte. Maar mag ik ff over die eettafel? Want dit breekt echt mijn hart. Ik en een eettafel is een fantastische match, altijd geweest ook. Niks is zo fijn om de krant te lezen met een kopje koffie aan de eettafel. Mijn laptop op de eettafel om een beetje weg te tikken, eindeloos kletsen aan de eettafel, alles. Mijn liefde voor een eettafel is groot, heel groot. Dit is dan ook uiteindelijk een echt goal worden van mij, een eettafel. Ik moet en zal er een gaan krijgen in 2019.

Het telt natuurlijk ook mee dat ik inmiddels
al best een lange tijd niet echt een plekje voor mijzelf heb wat ik echt ‘mijn
huisje’ kan maken. Dank god dat ik niet onder een brug slaap en ik zie om mij
heen continu dat ik zeer zeker niet mag klagen, maar toch kan ik echt niet
wachten tot we weer een trapje omhooggaan op de ladder.

Wiesje is echt heel erg klaar voor haar
eigen eettafel, een kleine bank, een eigen badkamer en wie weet gaat dit
allemaal wel gedeeld worden met een hele fijne man. Alsnog heb ik het idee dat
het lijstje nog niet helemaal compleet is, wat mist er nog?

Oh ja… Een puppy!  : ) Tot heel erg snel, liefs Wiesje xx


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me