Reviews

Gepubliceerd op 1 september 2019 | by Wiesje

FOR ALL MY DUTCHIES. IK NEEM JE MEE NAAR BEAUTYLOUNGE @ LICHTENVOORDE.

Yes! Aan de Broekboomstraat in het prachtige Lichtenvoorde zit een van de beste praktijken gespecialiseerd in huidverbetering. Ik heb een geweldige gezichtsbehandeling ondergaan en ik deel heel graag mijn ervaring met jullie. 

Het was voor mij al een redelijk lange tijd geleden dat ik een gezichtsbehandeling onderging en dus ook zeer zeker de hoogste tijd!
Afgelopen week was ik een aantal dagen in Lichtenvoorde en plande een afspraak in bij Jodie Boschker, haar zaak zit aan de Broekbroom straat in Lichtenvoorde en ze is met name gespecialiseerd in huidverbetering. In haar zaak werkt ze met drie prachtige merken; Image, Mesoestetic en Yonka. Voor de trouwe lezer moet Image jullie inmiddels bekend in de oren klinken, ik heb hier namelijk al een aantal artikelen over geschreven, ik ben een groot liefhebber van deze geweldige producten.

De prachtige producten.

De behandeling die ik gekregen heb bestond volledig uit Image producten en het leek mij leuk jullie meer over de behandeling te vertellen, welke producten er gebruikt zijn en welke stappen Jodie nam om mij met een super glow de deur uit te laten gaan;
Mijn huid op het moment van de behandeling was wat onrustig rondom mijn haarlijn en op de kin, ik had een aantal onzuiverheden en wat roodheid, mijn hormonen (die overal en nergens zijn op dit moment) zullen hier een grote rol in spelen en dan ook nog de warme dagen, doet mijn huid vaak ook niet veel goeds doet. Tijd dus om mijn gezicht in de handen van een expert te werpen.

Prachtige wachtruimte

Stap 1; Jodie vertelde me eerst meer over de verschillende behandelingen die ze aanbiedt in de salon. De volgende stap was met mijn gezicht even onder de grote looplamp. Hierdoor kan ze precies zien hoe de huid eruitziet en of er veel onzuiverheden zijn. 

De twee cleansing products.

Stap 2; een dubbele reiniging, als eerst de Vital C van Image, en daarna de Ormedic. Dit om alle make-up en vuil van de huid te verwijderen. (Zo relaxend.) De geur van de producten is ook zo fantastisch. Hier werd ik al heel erg blij van, de reiniging wordt van de huid verwijderd met eerlijk warme kompressen. 

Stap 3; de Ormedic peeling. Mijn absolute favoriete stap in de hele behandeling. Ik ben ontzettend gek op alles wat ook maar een beetje prikt op mijn huid, en deze peeling heeft echt een verschil gemaakt op mijn huid, wat een geweldig product. Na de peeling is het tijd om de onzuiverheden te verwijderen, om eerlijk te zijn is dit mijn minst favo stap in de hele behandeling, maar Jodie is erg voorzichtig en ik voelde er eigenlijk helemaal niets van.

Stap 4; Een cupping massage met een speciale olie, namelijk de vitamine C-olie van de Vital C lijn. Oh, wat was dit lekker zeg, echt een hele bijzondere ervaring en het voelde tegelijkertijd zo effectief.

Stap 5; Masker tijd! Jodie koos voor mij het probiotic masker, deze werkt fantastisch op de tint van de huid en ook tegen onzuiverheden. Tijdens het intrekken van het masker kreeg ik een heerlijke schouder massage, ik voelde me echt een prinses. Zo fijn! 

Stap 6; Nadat het masker volledig van de huid verwijderd is, is het tijd om de huid klaar te maken voor de rest van de dag, het Iluma serum werd aangebracht en natuurlijk niet te vergeten, de prevention matte dagcrème – SPF30. Super belangrijk.

De Iluma intense brightening serum.
Mijn favoriete SPF32.
En de lip balsem .

Nadat de SPF is aangebracht is er een optie om wat make-up aan te laten brengen, maar ik kan je verzekeren dat je huid echt een fantastische glow heeft en foundation (als je het mij vraagt) echt niet nodig is.

Het was voor mij best een tijd geleden dat ik weer eens in de stoel lag, maar ik snap nu weer waarom dit zo onwijs belangrijk en heerlijk is, mijn huid ziet er echt fantastisch uit. Ik gebruik goede producten thuis, maar een professionele behandeling maakt echt een groot verschil. Naast dat het heerlijk ontspannend is, zie ik dat mijn huid er gewoon fantastisch uitziet, en daar worden we toch heel blij van? Ik had wat lichte schilfertjes de eerste dagen, maar dit verdween na een dag of drie, persoonlijk vind ik dit echt geen probleem maar alles gaat natuurlijk in goed overleg en ik was hier ook op voorbereid, want dit was van tevoren besproken.

Jodie kijkt echt naar wat je huid op dat moment nodig heeft, en de behandeling zal daarop aangepast worden. Jodie heeft onwijs veel kennis en naast de vele kennis die ze bezit, is ze ook echt een onwijs leuk mens. Ze geeft je een onwijs comfortabel gevoel en naast het feit dat je huid er onwijs goed uitziet na de behandeling, is het ook gewoon heerlijk ontspannend. Wat een fantastische combinatie.

Voor iedereen die benieuwd is naar een behandeling met Jodie, neem eens een kijkje op haar website, ik kan het echt iedereen aanraden!
http://www.beautyloungelichtenvoorde.nl
of stuur een emailtje naar; info@beautyloungelichtenvoorde.nl
Heel veel liefs,
Wiesje


About the Author4 Reacties op FOR ALL MY DUTCHIES. IK NEEM JE MEE NAAR BEAUTYLOUNGE @ LICHTENVOORDE.

 1. Lisa zegt:

  Hoe heet de behandeling precies? Klinkt erg fijn dus misschien dat ik deze ook wil boeken😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me