Personal

Gepubliceerd op 5 november 2013 | by Wiesje

Eindelijk terug!

 

Na een lange tijd geen artikelen meer te hebben geplaatst, is mijn blog eindelijk terug. Op een gegeven moment was ik het niet meer eens met de lay-out van mijn blog, deze begon mij echt tegen te staan. Uiteindelijk heb ik zo ongeveer een jaar niks aan mijn blog gedaan. Ik was te druk met mijn opleiding tot Visagist en met mijn werk in de salon. Toch begon ik het echt te missen en kreeg zoveel zin om weer te gaan beginnen met bloggen, uiteindelijk heb ik iemand gevonden die mij heeft geholpen met het design. En dit is dan het resultaat!

Zelf ben ik er erg blij mee, het is precies zoals ik het hebben wou. Uiteindelijk kunnen jullie vanaf deze week weer dagelijks artikelen over de nieuwste beautyproducten, make-up en allerlei andere dingen verwachten. Ik hoop dat jullie met veel plezier naar mijn blog komen en hebben jullie tips voor mij, laat ze dan achter bij de comments! Heel graag zelfs!

Tot snel.

 

X Wiesje


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me