Personal

Gepubliceerd op 18 mei 2017 | by Wiesje

EEN KOFFIEDATE EN WAT HALAL BACON VERDER.

Het is een mix van koffie, gebakken ei met Halal Bacon en de hardloopband. Dit alles heb ik te danken aan het lid worden van de sportschool afgelopen Januari. Een goed plan?Dat de sportschool geen goed plan is, daar zijn we het denk ik allemaal wel mee eens. Het is een grote grafzooi wat 24-7 stinkt naar zweet en de vrouwen hier in London kunnen het fatsoen niet opbrengen om een fatsoenlijke set kleding bij elkaar te rapen. De tepels en de biceps vliegen je om de oren. Nee, niet mijn favoriete plek om mijn vrije tijd door te brengen, maar ik ben nogal een grote eter en ook ik ben geen 14 meer. Dat betekent dat je lichaam/stofwisseling volgens mij een stapje terugneemt en het lichaam nogal gezellig en chubby kan worden. Om dit soort dingen een beetje tegen te gaan, sleep ik mijzelf ongeveer 6 keer in de week naar de sportschool. Complete waanzin maar dit is nog niet alles. Het kan namelijk nog veel, veel gekker. Lees maar.

Natuurlijk zie je er heel wat gozers voorbijkomen, het is een echte apenheul en het testosteron vliegt je om de oorlellen. Maar, ik had een mega kruis gezet achter de benaming ‘gym guys’ Want nee, dit is een No-Go voor mij. Die mannen zitten zichzelf ieder halfuur voor de spiegel te masturberen (met aangespannen biceps) op een selfie en alsof dat nog niet genoeg is, zullen ze ook je calorieën gaan tellen. Wanneer je van plan bent je 5e snee brood achterover te stampen zullen ze je met grote knikkerogen aankijken en met een zachte stem vragen ‘zijn dit niet wat veel koolhydraten voor een meisje van 1.68m?’ Ze zullen een timer op de Iphone hebben en wanneer deze afgaat twijfelen ze geen seconde en beginnen spontaan push-ups te doen en daarna nog even een aantal buikspieroefeningen.

Wil je dan op de zondag een keer een ei bakken, zullen ze zenuwachtig naast je gaan staan om te kijken of je het eigeel er wel met de blote handen uit loopt te trekken. Kortom, voor mij was een gym-guy een no go. Ik ben daar nou eenmaal niet voor weggelegd. Ik wil met mijn man naar Wok Wamelink, op sneakers (zodat je net ff wat sneller bent). Om vervolgens te kijken wie er met de meeste biefstukken in de maag naar huis kan gaan. Dat is mijn idee van liefde.

Goed, nu had ik deze Arabier al redelijk snel in het snotje. Maar, mijn plan in de gym was om een muurtje om mij heen te bouwen, niet te kletsen met de mensen en er vooral mijn ding te doen er zo snel mogelijk weer weg te gaan. Dit hield ik ongeveer 3 weken vol voordat ik mijn eerste date te pakken had. Arabier kwam na ongeveer 15 keer ‘Goodmorning, how are you today?’ Dan eindelijk naast me op de hardloopband, het is een beetje zoals je het in films ziet, dat de vrouw sexy bezweet met de borsten tot de kin opgeknoopt aan het hardlopen is, en er dan een gespierde, prachtige man naast komt rennen?  Zo ging het bij ons ook, ik droeg alleen een sweater, geen make-up en ik was klaar om al mijn ingewanden uit te kotsen, aangezien ik op dat moment nog niet echt conditie had. Ik was klaar om opgenomen te worden.

Arabier sprak me aan en vroeg ‘welke spiergroep ik vandaag ging trainen’, ik keek hem vriendelijk maar met opgetrokken wenkbrauw even aan en zei dat ik absoluut geen idee had, en het al heel wat is dat ik er überhaupt stond, daar op die graf hardloopband.

Hij besloot dichter bij te komen en daar stond ie, naast me op de hardloopband. Zo had ik een prima beeld van de Arabier die ik al een aantal keren op de gymvloer had gespot en deze hele sportschool werd direct een stuk leuker voor me. Na een gesprek van ander halfuur moest ik mijn benen uit mijn lijf rennen (en nu echt, want ik moest namelijk werken).

We wisselden nummers uit en ik voelde me compleet in mijn nopjes met deze vondst. Ik voelde dat dit een interessant persoon was, dat ik hem knap vond, was maar een kleine bijzaak, daar koop je ook niks voor. Nee, ik vond Arabier heel, heel interessant. En hij vroeg me op date. Of naja, hij vroeg me om een koffie te drinken. Een koffie. Daar had hij mijn hart al een klein beetje mee gestolen. Geen Michelin ster restaurant, geen privé cabine in The London Eye, nee. Een koffie bij Pret. Om 5.15pm na mijn werk. Dat betekend dat ik welgeteld 10 minuten had om mijn klaar te maken. Ik vloog naar mijn werk en gooide het direct in de personeelskamer; Ik heb vanavond een date, met Arabier! Je weet wel, die van de gym!

Oh echt? Ja, maar het kan niks worden. Het gaat niks worden. Gewoon alleen ff een koffie, weetjewel..

Liefs <3


About the Author2 Reacties op EEN KOFFIEDATE EN WAT HALAL BACON VERDER.

 1. Marloes zegt:

  Wiesje, wat leuk om je verhalen te lezen over wat je allemaal meemaakt in London. Succes met je date 😉.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me