Personal

Gepubliceerd op 14 december 2014 | by Wiesje

De walgelijke (ongevraagde ) meningen over Yolanthe Sneijder-Cabau

De walgelijke (ongevraagde ) meningen over Yolanthe Sneijder-Cabau

Wat blijkbaar niemand ontgaan is, is het feit dat afgelopen vrijdag avond de (als je het mij vraagt) prachtige Yolanthe Sneijder-Cabau  aan tafel zat bij RTL late night..

Overal waar je kijkt zie je berichten met belachelijke bewerkte foto’s over deze vrouw. Wanneer ik dit zie denk ik echt meerdere dingen, ik moet toegeven dat ik eigenlijk een soort kleine fan ben van Yolanthe en dit heeft meerdere redenen, ik vind haar serieus prachtig, dit vond ik eerder al en dat vind ik nog steeds.

Maar waarom is het nodig om een vrouw zo keihard met de grond gelijk te maken? Ik vind het echt te belachelijk voor woorden dat iedereen heel tof vanuit zijn of haar computerstoel de meest walgelijke dingen typt over een vrouw die ze waarschijnlijk nog nooit ontmoet hebben, laat staan ook maar 1 woord mee gewisseld hebben.

Daar komt ook nog eens bij, dat deze vrouw ook gewoon keihard werkt voor haar eigen centen.  Ze ontwerpt haar eigen sieraden, is presentatrice, actrice en een vrouw van een voetballer. Ik weet bijna wel zeker dat zij zo ongeveer 2 keer zoveel werkuren in de week maakt dan meeste van ons. Daar komt nog bij dat ze zich ontzettend veel inzet voor goede doelen, waar Because i am a girl er 1 van is. Dit is toch top?

Maar dat telt allemaal niet mee, want het schijnt dat Yolanthe de natuur hier en daar een handje heeft meegeholpen. Ten eerste, wat gaat hen dat aan, ten tweede staat ze er mensen mee in de weg? En ten derde, ze trekken een conlussie zonder de persoon te kennen en oordelen dus in mijn ogen onterecht.

Ik vind het keihard dat mensen via Social Media een ander zo de grond in kan trappen, ze krijgt van alles naar haar hoofd en zou hiermee maar moeten dealen. Ik denk dat dit negen van de tien keer ook een vorm van jaloezie is, vooral vanuit ons vrouwen.
Want, Yolanthe is een vrouw van 29 die naar mijn weten erg hard werkt, haar bekendheid goed ‘gebruikt’  voor de juiste doelen en er dan ook nog eens fantastisch uitziet, natuurlijk veel andere zouden er een beetje misselijk van worden. En dat kan ik haast nog wel begrijpen, want het is heel makkelijk om met 10 duizend andere mee te gaan met het afkraken en uitschelden van één iemand, dit zegt vaak een hele boel over jezelf.

Wat ik kan zeggen is dat ik alleen maar lof heb voor deze vrouw, ik vind het ontzettend goed dat je ook maar enigszins een beetje overeind kan blijven staan in de keiharde wereld wat showbizz heet. Petje af voor Yolanthe, haar prachtige lijf, haar prachtige gezicht en haar harde werken. Ik heb zeker weten bewondering voor deze vrouw.

Fijne zondag, X Wiesje


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me