Fashion

Gepubliceerd op 2 december 2014 | by Wiesje

Victoria’s Secret Fashion Show, 2014

De Victoria’s Secret Fashion Show,

Vanavond is het weer tijd voor de bekende Victoria’s Secret Fashion Show!
Ieder jaar lopen, als je het mij vraagt de mooiste vrouwen van de hele wereld de bekende Victoria’s Secret Fashion Show.

De Victoria’s Secret Show is natuurlijk bekend van haar lingerie, inmiddels hebben ze al behoorlijk wat lingeriewinkels en is hun assortiment gegroeid met vrijetijdkleding, lingerie, beauty producten en beauty accessoires. De setjes zijn erg vrouwelijk en sexy. Eenmaal per jaar wordt de Victoria’s Secret Show georganiseerd waar de modellen keihard naar toe werken, de show is echt prachtig en ik kijk er ieder jaar echt naar uit. Alles er aan is in mijn ogen perfect, het haar van de vrouwen, de make-up en natuurlijk de super mooie afgetrainde lichamen.

Veel bekende modellen zoals, onze eigen Doutzen Kroes, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanenpoel, Bregje Heinen, Karlie Kloss en Lily Aldridge zijn te zien in de show.

Er lopen natuurlijk nog veel meer prachtige meiden mee, maar dit zijn in mijn ogen de meest bekende. Afgelopen juli beviel Doutzen nog van haar 2e kindje, een dochtertje. Zij zal dit jaar ook weer voor de 7e keer te zien zijn op de catwalk.

Wat ik gelezen heb is dat dit jaar de eer aan Adriana Lima en Alessandra Ambrosio is om de Fantasy Bras dit jaar te showen, dit is een prachtige BH die vaak bezet is met diamanten en steentjes, ik vind het allemaal zo ontzettend mooi.

Izabel Goulart, Lindsay Ellingson, Miranda Kerr, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel 10603594_10152922732659090_3541175509139002483_n 2013 Victoria's Secret Fashion Show - Runway bnibnibhtrni_632096 hbz-parties-2013-VICTORIAS-SECRET-Fashion-Show-00-Lily-Aldridge-Candice-Swanepoel-Behati-Prinsloo-Finale-promo-xln The Victoria's Secret Fashion Show, New York, America on November 13, 2013

Tijdens het lopen wordt er opgetreden door verschillende artiesten. Deze show staat bekend om het echte feestje wat er gemaakt word.

Ik heb heel erg veel respect voor deze vrouwen, ik weet dat de meningen een beetje verdeeld zijn.. Je leest vaak aan alle kanten dat ze de modellen ‘te dun’ vinden en dat ze het een verkeerd beeld vinden voor de jonge meiden. We moeten niet vergeten dat ze hier keihard voor werken en er een jaar lang eigenlijk naar toe werken, het eten en het sporten gaat allemaal onder begeleiding, en bovendien is het natuurlijk gewoon Keihard werken. Ik denk dat wanneer je een VS model bent, je er absoluut een fulltime-baan aan hebt. Absoluut dik respect voor deze prachtige vrouwen!

15 december word het op Nederlandse tv uitgezonden. De tijd en zender heb ik nog niet gevonden, maar houd mijn blog in de gaten want wanneer ik het weet ga ik het direct delen met jullie!

 

LIEFS. X

Tags: , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me