Personal

Gepubliceerd op 24 december 2014 | by Wiesje

CHRISTMAS TIME 2014

Lieve allemaal,

Bij deze wil ik jullie graag hele fijne kerstdagen wensen, ik hoop dat jullie deze dagen doorbrengen met de mensen om wie je geeft.

Zelf ga ik genieten met mijn lieve familie, hierbij hoort natuurlijk wat lekkers te eten en drinken en ga ik vooral heel erg genieten van het ‘niks doen’.. ik ga lui zijn, op de bank films en series kijken, en af en toe wat eten.. ( Hopelijk blijft het bij af en toe..; ) )

Ik kijk er echt naar uit om quality time te hebben met mijn lieve mensen. Verder zal ik deze dagen omdat ik volledig vrij ben van mijn werk, ook artikelen in het vooruit tikken. Het is rond de kerst altijd heel gezellig druk in de salon, dus veel tijd van artikelen maken heb ik dan niet. Ook ga ik mij verdiepen in het maken van betere foto’s en zal ik zeker weten de online sale nog even gaan afstruinen.

Geniet van jullie dagen, in de meest mooie kerstjurkjes, hele mooie make-up en de extra goede kapsels!

 

Heel veel liefs, en warme kerst knuffels, Wiesje

kerste tweed

Tags: ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me