Beauty

Gepubliceerd op 12 augustus 2016 | by Wiesje

CHARLOTTY TILBURY LIPSTICK – – NEW IN.

Twee nieuwe schatjes voor mij! En het gebeurd me niet vaak, maar 1 lipstick is inmiddels al (bijna) compleet op.. Ik ben verliefd en verslaafd. Ik stel jullie graag voor.

Ik heb sinds een maandje een nieuwe job en ik moet zeggen, ik wordt overspoelt met cadeautjes. Ik krijg heel erg veel producten mee naar huis om te testen en vervolgens te houden. Heel erg leuk en daar maak je me natuurlijk erg blij mee, een tijd geleden mocht ik twee lipsticks uitkiezen en liet ik mijn oog op deze twee parels vallen.

Ik moet zeggen een tint zal ik echt niet snel voor kiezen als ik in de winkel zou staan, maar dit is een beetje buiten mijn comfort zone en daarom extra leuk… Toch?
Het merk van de lipstick is Charlotte Tilbury en het is een vrije exclusief make-up label uit de UK.
De verpakking is echt prachtig, een hele mooie rose-gold huls, met in de lipstick een kusje gegraveerd. Tof!

IMG_9979

De finish van de lipstick is matt, en de houdbaarheid is echt heel, heel erg goed… De lipstick overleefd makkelijk een fles wijn en een flinke biefstuk erachter aan kan die ook allemaal handelen. Ook droogt de lipstick mijn lippen niet uit en geeft het een prettig gevoel op mijn lippen.

Ik zelf heb de kleuren Bond Girl en Hel’s Bells. ben er echt super over te spreken. De prijs van de lipstick is ;  23 pond. Verkrijgbaar in de meest prachtige kleuren met de meest leuke namen! Als je benieuwd bent naar het merk, kijk dan even op de website: http://www.charlottetilbury.com/uk/new.html

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op mijn lippen draag ik de kleur Bond Girl!

IMG_9980

Bond girl is the absolute favourite, ik kan deze lipstick zowel overdag als in de avond gebruiken en het gaat met een naturel make-up look erg goed, maar ook met een zwaardere make-up look voor in de avond. I love it!

Liefs. Wiesje

Snapchat ; Wiesjew
Instagram; Wiesjew


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me