Beauty

Gepubliceerd op 16 november 2013 | by Wiesje

Catrice made to stay highlighter pen.

Catrice made to stay highlighter pen.

Eerder schreef ik al een artikel over hoe gek ik ben op Highlighters. Vandaag wil ik graag meer vertellen over de Catrice made to stay highlighter pen.

Iedere vrouw heeft vast wel eens van die ochtenden, dat wanneer je wakker word je jezelf afvraagt hoe je er vandaag nou toch nog weer wat van gaat maken. Wanneer ik zon soort ochtend heb, ( die komen maar heel zelden voor; )) pak ik graag mijn highlighter pen. Dit omdat je er meteen veel frisser en stralender uitziet.

Catrice staat bekend om haar mooie producten voor een nog veel mooiere prijs. De prijs/kwaliteit verhouding van Catrice vind ik persoonlijk heel goed. Nu zijn de made to stay highlighter pennen behoorlijk populair. Ik ben ze al op veel blogs tegengekomen, maar toch wil ik er ook nog wat over vertellen.

Ik heb twee kleuren, 010  Eye Like! En 020 Eye Want! De prijzen van de pennen zijn €3.89 per stuk.

P1080663

De 010 Eye Like! is mijn persoonlijke favoriet. Een mooie iets warmere kleur roze. Er zit een hele fijne shimmer in. Het is een creamy highlighter. Erg mooi om in de binnenkant van je ooghoek aan te brengen. Ook kan je de highlighter gebruiken op je jukbeenderen, op je wenkbrauw bot, en in het randje van je cupidoboogje bij je bovenlip.

P1080662

Kleur 020 Eye Want! Een koele, naar de goud kant kleur. Heel mooi bij een make-up look die bestaat uit taupe en goud kleuren.

P1080661

Over de verpakking ben ik ook tevreden. Handig dat het in een stift zit, de stiften zijn ook ideaal om mee te nemen. De highlighters blijven ook prima op hun plek. Alhoewel ik moet zeggen dat ik ze vooral gebruik voor in de binnenkant van mijn ooghoeken. Onder mijn wenkbrauw gebruik ik liever een matte highlighter in bijvoorbeeld poeder vorm. Wanneer je huid sneller vet is, zal de highlighter misschien wat meer gaan glijden. Maar voor 3.90 vind ik het zeker het proberen waard!

P1080664

Swatches! Links de kleur 020, rechts de 010.

Naar mijn idee waren er 2 kleuren, nu keek ik even op de site van Catrice en zag ik dat er ook nog een 3e is, namelijk de 030 Eye Need! Ik ga binnenkort zeker even een kijkje nemen of hij hier ook al in het schap ligt..

Zijn jullie ook gek op highlighters?

Fijne zaterdag!

X Wiesje

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me