Beauty

Gepubliceerd op 10 augustus 2015 | by Wiesje

CATRICE ILLUMINATING BLUSH 010 – I AM NUTS ABOUT YOU.

Hello beauty! Welkom in mijn dagelijks leven; blush 010 – I am nuts about you.

Ik stel jullie maar al te graag voor aan deze prachtige blush. Catrice blijft me verassen… Ben ik al een tijdje compleet verliefd op een andere blush van Catrice die inmiddels echt in mijn dagelijkse make-up routine zit, maak ik kennis met nummertje 010 I am nuts about you. Een prachtige koele, perzik-achtige tint met een fijne shimmer erin. Pretty!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals we van Catrice gewend zijn zit de blush in een ronde plastic verpakking met een doorzichtige deksel, handig als je het mij vraagt. Kan je in je stash meteen zien met welke kleur je te maken hebt. Er zit 5 gram in de verpakking en de blush is bedrukt met een soort ruit patroontje. De kleur loopt eigenlijk van donker naar licht, wat je hier ook prima mee kunt doen is de lichte kleur als highlighter gebruiken. Ga je er met je gehele blush kwast overheen krijg je natuurlijk een hele mooie mix van beide kleuren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat vind ik deze tint toch mooi, soms maakt mijn hart echt een sprongetje bij bepaalde producten. Kijk snel mee naar de selfies die ik heb gemaakt met deze parel;

catrice blusu

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ik kan deze blush aan iedereen aanraden, wat ik hierboven al zei… Ook erg mooi om als highlighter te gebruiken!

De Catrice blush 010 is te koop bij Kruidvat voor €3,99,-

Bedankt voor het lezen! Kusje.

Wiesje


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me