Fashion

Gepubliceerd op 11 juli 2016 | by Wiesje

DEZE BLOG IS EEN WARE INSPIRATIEBOM – – LOVE IT!

Hey! Ik heb in de afgelopen jaren al heel wat blogs opgespaard die ik met veel plezier volg, vandaag deel ik graag een echte topper met jullie. Vol met foto’s gemaakt in de prachtige straten van NYC & Chicago.Achter deze site staan twee vrouwen, Brooke en Megan, de een woont in NYC en de ander in Chicago. Ze zijn al een lange tijd vriendinnen en runnen samen de blog. In mijn ogen hebben ze echt een fantastische stijl. Het is zo vrouwelijk maar toch stoer. Vaak ook minimalistisch, precies wat ik zo mooi vind. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is de soms toch wel erg dure items.. Maar hey, inspiratie opdoen is altijd goed en dat motiveert weer even extra om net wat harder te werken!; ) Work hard, so you can shop harder… En wat ik nog even kwijt wil, ik vind deze vrouwen zo onwijs prachtig! Ze zijn beide al mama en delen ook regelmatig foto’s van de kleintjes.. En ja, zelfs die vind ik cute!

Hieronder deel ik graag een aantal prachtige foto’s van ze;

Processed with VSCO with a8 preset Processed with VSCOcam with a8 preset Processed with VSCOcam with a8 preset Processed with VSCOcam with a8 preset Processed with VSCO with a8 preset Processed with VSCO with a8 preset Processed with VSCOcam with a8 preset Processed with VSCOcam with a8 preset Processed with VSCOcam with a8 preset Processed with VSCO with a8 preset

De link naar de site is; www.somewherelately.com

Ik hoop dat jullie deze blog ook als een super leuk inspiratie platform zien. En ik weet dat de prijzen soms echt gigantisch hoog zijn… Maar, dromen is altijd goed!

Ik wens jullie een fijne dag,

Liefs, Wiesje

 

Tags: , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me