Fashion

Gepubliceerd op 28 november 2014 | by Wiesje

BLACK FRIDAY, SHOPPING NIGHT!

BLACK FRIDAY, SHOPPING NIGHT!

YEY. Vandaag is het weer Black Friday, dat betekend vooral in de Verenigde Staten dat er heel veel geshopt word.. De dag na Thanksgiving Day is deze dag een begin van het seizoen voor de kerstinkopen.

Om mensen naar de winkels te trekken adverteren veel winkels met speciale en erg goede aanbiedingen. Er zijn winkels die zelfs al in de nacht opengaan om lange rijen kopers ( een beetje ) te voorkomen.

Nu is het hier in Nederland ( jammer genoeg ) niet zon groot gekkenhuis als in de VS, maar toch gooien veel webshops ons leuke kortingen in de mailbox, ik heb de leukste even voor jullie neergezet. Dit zijn mijn favorieten, veel plezier!

blackfriday

 

 

 

www.zara.nl  30 % korting op jassen,schoenen, t-shirts en truien

www.mango.nl alles 30 %

www.sarenza.nl  20 % vanaf €90,- 30 % vanaf €120

www.pieces.nl 20 % op alles

www.nelly.com  €20 % bij 50,- of meer.

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels die leuke kortingen hebben, maar wees er snel bij. Veel acties duren nog maar tot twaalf uur vannacht. Ach ja, genoeg tijd om nog even een leuk setje bij elkaar te shoppen, toch?; )

 

Liefs. Wies X


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me