Beauty

Gepubliceerd op 16 oktober 2015 | by Wiesje

BATISTE DARK & BRUNETTE DROOGSHAMPOO.

Wakker worden –> Vet haar — > Geen tijd –> Droogshampoo!

Yes! We kennen het vast allemaal, de wekker gaat, je gooit jezelf uit bed.. Loopt naar de spiegel en bekijkt de schade, shit…. Een vet koppie! No way! Ik heb er echt een verschrikkelijke hekel aan, maar goed.. Ook dit is gemakkelijk op te lossen.

BATISTE DARK & BRUNETTE DROOGSHAMPOO.

Batiste Droogshampoo! Speciaal voor de brunettes!

Ik ben een fan van droogshampoo.. Ik heb al eerder een artikel hierover geschreven en wat droogshampoo precies inhoud.. Ik zal het nog even kort vertellen.

Droogshampoo, het woord zegt het natuurlijk al. Je maakt je haar ‘schoon’ zonder het te wassen. Nou, echt schoon maak je het er niet mee naar mijn idee.. Maar droogshampoo is echt een prima oplossing voor de dagen dat je haar opeens toch vetter is dan je had verwacht. Je kunt met droogshampoo het wassen een dag of twee uitstellen. Persoonlijk vind ik het altijd heel prettig om het er 1 dag mee uit te stellen en het dan vervolgens in de avond lekker fris te wassen! Zo kan je het nog net een dagje rekken..

BATISTE DARK & BRUNETTE DROOGSHAMPOO.

BATISTE DARK & BRUNETTE DROOGSHAMPOO.

Hoe werkt de Batiste droogshampoo? Het is gemakkelijk. Je sprayt het product bij de aanzet van je haar. Zelf verdeel ik mijn haar met een punt-kam in verschillende stroken en spray het vervolgens bij de aanzet. Even laten intrekken en met je vingertoppen het product een beetje inmasseren op de hoofdhuid.

Geweldig! Geen vet gevoel meer en mijn haar krijgt zelfs meer volume! Wat ook erg prettig aan dit product is, is dat er geen witte waas op mijn haar achterblijft.. Er staat ook op de verpakking dat de shampoo speciaal voor brunettes is en dat er als het ware een kleine bruine waas over het haar heen komt, dit kan ik nog niet echt zeggen.. Mijn haar is zeker niet bruiner na gebruik van de droogshampoo.. Wel is het een feit dat ik geen witte waas heb.

Batiste droogshampoo is onder andere te koop bij Kruidvat. 200ml prijs €5,89,-

http://www.batiste.nl/hint-of-colour/

https://www.beautybywiesje.nl/droogshampoo-vette-kapseltjes/

Liefs van mij, Wiesje


About the Author2 Reacties op BATISTE DARK & BRUNETTE DROOGSHAMPOO.

 1. Karin zegt:

  Absoluut het fijnste merk droogshampoo, heb normaal de “witte” versie, ruikt heerlijk en werkt prima. Ik ga, als brunette, deze ook proberen!

  • Wiesje zegt:

   Hoi Karin! Bedankt voor je reactie, de geur is inderdaad heel erg fijn en je krijgt er ontzettend veel volume van! Pluspuntje ; ) Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me