Travel

Gepubliceerd op 7 september 2015 | by Wiesje

BACK IN LOVELY TOWN.

Ik neem jullie mee naar een paar dagen Londen.

Ik heb in mijn eentje met mijn telefoon als een chaotische toerist foto’s lopen schieten,( want dat ben ik natuurlijk ook) van ieder gebouw, dier, moment wat ik tegen kwam en leuk vond greep ik mijn telefoon erbij om het vast te leggen… Helaas zijn de foto’s niet allemaal even mooi en scherp.. Zoals ik eerder al zei heb ik niet mijn goede camera mee genomen omdat ik maar weinig bagage mee kon nemen. Ik vloog afgelopen vrijdag en ik ben maandag in de ochtend weer teruggekomen. Twee korte nachten maar ik heb ontzettend genoten van deze geweldige stad. Londen, i love you!: )

Ik kwam vrijdag ochtend aan om 7 uur in de ochtend, ik werd opgehaald bij het vliegveld door de mensen waar ik deze nachtjes verbleef. Ontzettend fijne en lieve mensen, wat het natuurlijk nog leuker maakt. Ik heb me thuis even opgefrist, kreeg wat tips door hoe ik het beste de bus en metro kon pakken ( niet geheel onbelangrijk voor mij, ik verdwaal overal.) En ik ging op pad, als eerste naar Oxford Circus, vervolgens heb ik de hele dag door de stad gelopen, veel met de metro geweest en gewoon maar ergens uitgestapt. Dronk ik koffie met nieuwe mensen en winkelde een beetje. Dronk ik nog veel meer koffie en ging lekker eten met mezelf.

Dag 2 ben ik langs de Theems gelopen, de Londen Bridge, Tower Bridge, Londen Eye, Big Ben, Buckingham Palace & Nothing Hill Gate.   Ook ben ik naar het park geweest en zag veel eekhoorntjes!: )

Dag 3 was het onwijs lekker weer en ben ik de hele dag in St James Park geweest. Ik heb de hele dag in het park gezeten, ben af en toe opgestaan om vervolgens een beker koffie te kopen of een rondje te lopen. Ook heb ik uren bij de Speakers Corner gestaan, ik heb me echt ontzettend verbaasd en vond het echt geweldig om hier te zijn. Wat was dit ook een fijne dag.

Ik heb mijn foto’s opgesplitst, want het is te veel in 1 keer….

pretty!

pretty! De vlucht ging mega snel, en voor het eerst vond ik het eerlijk gezegd echt heel erg leuk. De lucht was zo prachtig.

IMG_1665

1e selfie in mijn buurtje voor 4 dagen, ik zat op de bus te wachten. Eerste foutje was dat ik aan de verkeerde kant van de weg stond, ach ja. Ik ben op vakantie dus heb de tijd.

IMG_1667

Helllooooo London!!!!!!!!!

IMG_1672

Hier mag je niet aan wennen!: ) Zo mooi.

IMG_1675

; )

IMG_1678

& een klein beetje make-up shoppen…. De reviews komen.

IMG_1686

<3

IMG_1688

<3

IMG_1690

de m&m winkel ruikt ook gewoon zo ontzettend naar chocolade, ik vind het gewoon leuk om even binnen te kijken… Thats it eigenlijk.

IMG_1691

: )

IMG_1695

Happy girl in Londen.

IMG_1702

Zoals je ziet was het een beetje bewolkt, maar ik heb het 90% van de tijd droog gehouden, dus ik mag zeker niet klagen.

IMG_1712

Mijn Engels ontbijtje. Er was een Turkse zaak op de hoek van de buurt waar ik sliep en daar hadden ze echt ontzettend lekker fruit voor niet veel geld.

IMG_1715

Het contrast tussen oud en nieuw vind ik best groot on Londen & dat vind ik echt prachtig.

IMG_1717

Iedere dag het zelfde ritueeltje. Helaas ook iedere dag met een chocbar erbij, oeps. Ik heb heel veel gewandeld dus ik denk dat ik er wel 1 heb afgelopen.. ; ) Het smaakt naar Arretjescake, ik kan je zeggen dit is echt té lekker.

IMG_1721

Ik ging naar de Food Market en maakt deze foto voor mijn mams.

IMG_1723

: ( : ( : ( bunnies met een plastic zakje over het hoofd,

IMG_1724

Moooi!!

IMG_1725

Dit bedoel ik met het contrast als je namelijk langs het gebouw kijkt zie je een nieuw, strak gebouw staan.

IMG_1747

: )

Ik heb nog een artikel voor jullie in het vooruit met foto’s van Londen, het is zo veel!

Bedankt voor het lezen en een dikke knuff!

X Wies


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me