Fashion

Gepubliceerd op 7 november 2013 | by Wiesje

ANNA sieraden

Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met een hele mooie en bijzondere sieradenlijn van mijn vriendinnetje Belinda, namelijk Anna Sieraden.

Ik denk dat de meeste vrouwen wel gek zijn op sieraden. Zo ook een vriendin van mij, Belinda. Belinda is erg creatief, en zelf ook gek op sieraden. Uiteindelijk heeft ze besloten om haar eigen sieradenlijn op te starten. De lijn bestaat voornamelijk uit fijne, gouden sieraden.

Hieronder vertelt Belinda zelf meer over haar eigen sieradenlijn en waarom ze op het idee is gekomen om haar eigen sieradenlijn te starten.

ANNA’Sieraden

De sieraden die ik maak heb ik de naam van mijn oma gegeven omdat ze een mooie sterke vrouw was wie mij inspireerde. Dit wil ik ook met mijn sieraden overbrengen, omdat iedere vrouw mooi en sterk is. Uiteindelijk ben ik zelf sieraden gaan maken, omdat ik veel sieraden tegenkwam waarvan de prijs mij tegenstond, ik wil graag mooie sieraden maken voor een fijne prijs.

Anna’sieraden zijn armbanden en kettingen. Ik maak de sieraden zelf, je bent verzekerd van een uniek sieraad bij mij. De sieraden zijn goudkleurig of zwart.

Een Anna’sieraad is ook leuk om cadeau te geven, wil je graag iets unieks geven? Dan kan ik namelijk samen met jou een speciale samenstelling maken van een armband of een ketting.

instragram collage xDe prijs van een set is €27,95, hierin zit een ketting en een armband, wil je liever 1 van de twee? Neem dan even contact op. Je kan een bestelling plaatsen via haar facebook, maar mailen kan ook naar info@annasieraden.nl. Wanneer jullie een bestelling plaatsen en de kortingscode annavoorwiesje vermelden in de mail krijgen jullie 10 % korting op een armband of ketting naar keuze. De actie loopt tot 20 november 2013.

Belinda is ook te volgen op Pinterest, hier vind je meer over haar sieraden en over Belinda zelf natuurlijk.

http://pinterest.com/belindageelink

Persoonlijk ben ik een groot fan van de prachtige sieraden van Belinda, ze zijn met veel liefde gemaakt en ieder sieraad is uniek. Ik ben trots op mijn vriendinnetje! <3

 

X Wiesje


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me