Fashion

Gepubliceerd op 15 augustus 2016 | by Wiesje

DE ANNA NOOSHIN VOOR HUNKEMÖLLER COLLECTIE.

Wooohooowww! Als je het mij vraagt, een van de mooiste lingerie collecties bij Hunkemoller ooit! De prachtige Anna Nooshin lanceert haar eigen lingerielijn en als je het mij vraagt; PRACHTIG!

Ik ben gek op lingerie, ik ben gek op alles wat maar met kant te maken heeft en toen ik dan ook deze collectie voorbij zag komen ging mijn hart direct sneller kloppen. Wat een prachtige collectie, ik wil serieus, alles hebben. Hoe ik dat ga aanpakken vanuit London is nog even de vraag maar ik ga mijn best doen. Anna Nooshin is eigenaresse van de super grote online website www.nsmbl.nl ze is een blogger/vlogger en tv-host. Ze lanceert vanaf vandaag haar eigen lingerie lijn, poeh… In mijn ogen een echte powervrouw, wat een droom ook… Een eigen lingerie collectie. Heel tof. De collectie bestaat uit bh’s, strings/hipsters, body’s, kimono’s, een top en een broek. ( Voor thuis te dragen…)

Goed, kijk mee naar de items die vanaf vandaag te verkrijgen zijn online; www.hunkemoller.nl en in geselecteerde shops. De prijzen beginnen vanaf  14,99 tot  45,-

AnnaNooshin_05-1024x1024 AnnaNooshin_06-1024x1024 AnnaNooshin_03-1024x1024 AnnaNooshin_04-1024x1024 AnnaNooshin_02-1024x1024

Heel veel shop plezier, ik ga in ieder geval flink mijn slag slaan!

Liefs, Wiesje

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me