Beauty

Gepubliceerd op 30 november 2014 | by Wiesje

Amika Leave in Cream.

Amika Leave in Cream.

Amika is een merk met producten voor het haar wat in Nederland nog niet heel erg bekend is. Vandaag wil ik graag wat meer vertellen over de Amika Leave in Cream.

Laatst schreef ik al een keer een artikel over het gebruik van haarserums, mijn haar heeft best wat verzorging nodig omdat ik vrij veel en dik haar heb. Zoals ik laatst al schreef, wanneer ik er weinig aandoe ga ik als een klein ragebolletje door het leven. Hier word ik niet vrolijk van, vandaar dat ik mijn haar iedere dag goed probeer te verzorgen.

Ik probeer het wassen van mijn haren zo min mogelijk te doen, ik probeer het maximaal 3 keer per week te wassen, het liefst 2 keer. Wanneer ik het was maak ik altijd een combinatie van een het twee keer wassen met een shampoo en het daarna af te sluiten met een conditioner. En een keer in de week doe ik zeker een masker wat ik daarna nog in mijn punten aanbreng.

Nu heb ik een mooi product van Amika uitgetest, namelijk de Leave in Cream, je kan het vergelijken met een erg intensieve en diepe conditioner voor het haar, maar je hoeft het niet uit te spoelen. De punten worden op deze manier extra gevoed en het gaat super zacht aanvoelen en mooi glanzen.

Ik vind het heel prettig dat het product niet hoeft worden uitgespoeld, wanneer ik mijn haar gewassen heb en het handdoek droog is, smeer ik een hoeveelheid ter grootte van een twee euro muntstuk in mijn haarpunten, wanneer ik niet weg hoef laat ik mijn haren drogen aan de lucht.

Wil je het föhnen zal ik voor de zekerheid nog wel wat serum in de punten aanbrengen voor de bescherming van de hitte van de föhn.
De ingrediënten van de Amika leave in cream zijn oa. Argan olie wat een verzachtende werking heeft, groot voordeel van de Amika Leave in Cream is dat het het haar niet verzwaard, ook is het veilig voor gekleurd haar.

foto (54)

Het product is parabenen vrij, ook is het vrij van dierlijk afgeleide ingrediënten, en wat ik een fijn voordeel vind is dat het niet getest word op beestjes!

foto (56)

De fles heeft een inhoud van 250ml voor een prijs van €27,30 en is te koop op internet bij http://worldofbeauty.nl/product/1650/leave-in-cream.html?gclid=CPbuj8bOh8ICFSbnwgod8hQAgA

foto (58)

Ik ben erg positief over dit product, het product doet wat het beloofd, het ruikt lekker en het voelt prettig aan. Ook de verpakking ziet er schattig en vrolijk uit, al is dat natuurlijk niet erg belangrijk.

Fijne zondag avond, liefs. Wiesje

Tags: , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me