Travel

Gepubliceerd op 20 juni 2016 | by Wiesje

AMAZING NEW YORK / / IN LOVE WITH A CITY – AGAIN- PICTURES

Olaa olaaaaaaaa!!!!! Ik heb de meest geweldige vakantie ooit achter de rug en ik vertel jullie er vandaag graag meer over.. Ik ben verliefd! Alweer!!!!Samen met mijn zus Mara zijn we 8 dagen in NY city geweest! Deze stad stond echt al heel erg lang op mijn lijst, maar tijd en geld waren een beetje een probleem. Nu ben ik nogal een persoon van als ik iets in mijn hoofd heb zitten zal en moet het ook gebeuren en zo boekte ik zonder nadenken een tijd geleden samen met Mara de tickets. Ongeveer 10 maand later gingen we dan eindelijk…. We hebben ZOOOO veel burgers gegeten!

En mensen…. Wat een heerlijke stad. Oh, wat heb ik genoten. Wat is het mooi en wat is het groot… Je voelt je echt een onwijs klein poppetje in die immense stad en het is echt precies zoals het is op tv. Ik ben echt helemaal verliefd.. De gigantische gebouwen, de geweldige parken, het eten, de verschillende culturen… Ja, fantastisch.

In deze stad krijg je echt het gevoel dat alles mogelijk is en het leeft echt 24/7.. Waaah, ik kan er gewoon weer helemaal wild van worden als ik er over na denk.

Nu heb ik mijzelf natuurlijk direct de vraag gesteld of ik mijzelf er zie wonen, hmm… Ja, daar moet ik echt een ja op antwoorden! Ik heb geweldige appartementen gezien en het appartement waar wij in verbleven zie ik mijzelf ook al helemaal in wonen. Maar, voor nu blijf ik vooral nog even zitten waar ik zit… ; )

Voor iedereen die er over nadenkt om deze geweldige stad te bezoeken, doen! Het is even een duur grapje, maar… Het is het echt meer dan waard… Love it!

Ik heb nog een aantal foto’s voor jullie die echt amaaaaaazing zijn!!! Let op!

IMG_9221 IMG_9220 IMG_9236 IMG_9241 IMG_9259 IMG_9273 IMG_9304 IMG_9316 IMG_9325

 

Liefs!!!!

 

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me