Beauty

Gepubliceerd op 1 december 2014 | by Wiesje

All About Matt powder van Essence

Een glimmend snuitje, ik heb er vaak genoeg last van. Nu heb ik een tijdje terug toch wel een heel fijn product gevonden, om dit altijd en overal snel en gemakkelijk te verminderen.

Essence is een fijn budget merk wat word verkocht bij het Kruidvat. Ze hebben allerlei producten van nagellak tot foundation, van lippenstift tot oogschaduw. En dat alles voor een prijs die toch gemiddeld wel onder de 5 euro ligt. Leuk toch? Ik vind de kwaliteit van de Essence producten ook zeker niet slecht, sterker nog ik ben er echt wel over te spreken. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed.

Nu was ik laatst in de schappen aan het snuffelen en viel mijn oog op de all about matt fixing compact powder,de prijs ervan is €2.99

Nu heb ik deze poeder al een tijdje gebruikt en ik ben er helemaal weg van. Wat een geweldig product is dit voor zon ontzettend kleine prijs! Het product matteert, zonder een tintje op je gezicht achter te laten, het product is dus geheel kleurloos. Misschien zijn sommige bang voor een witte waas op je gezicht, maar ook dat gebeurd ( gelukkig ) niet. Het enige wat deze poeder doet, is het matteren van je gezicht. Het hoofdingrediënt van deze poeder is talk, wat een matterende dekking heeft. Kijk wel een beetje uit met eventuele littekens en wat grovere poriën in je gezicht, soms kan een matterende poeder dis een beetje accentueren.

IMG_0249

IMG_0250

IMG_0252

Ik heb ook al eens een vergelijkbare poeder van MAC gehad , de MAC Blotting Powder, ook echt een geweldig product maar met een heel ander soort prijs, namelijk voor 12 gram €24,-

De All about Matt powder van Essence is 8 gram voor een prijsje van dus €2,99. Een heel groot verschil met MAC. Ik gebruik deze poeder vooral om het gedurende de dag eens bij te werken, ik gooi hem in mijn toilettas en neem hem overal mee naar toe.

IMG_0254

Het doosje is van hard plastic, best stevig. De verpakking is niet heel chique, maar het product daarin tegen is top!

Ik ben verliefd! Als je net als mij, ook wel eens last hebt van een glimmend snuitje zou ik zeker even een kijkje gaan nemen in de schappen van Essence.

Liefs, Wiesje

Tags: , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me