Fashion

Gepubliceerd op 30 november 2013 | by Wiesje

Bijenkorf sluit 5 filialen.

De bijenkorf sluit 5 van de 12 winkels. Dit is al een tijdje geleden bekend gemaakt. En hoe kan het ook anders, dat Arnhem en Enschede daar bij moeten horen. Deze gaan begin 2014 dicht.. In het voorjaar van 2016 sluiten de deuren van de filialen in Groningen, Breda en Den Bosch.

Oohhhh.. Ik vind het echt heel jammer. Vooral omdat ik precies tussen Enschede en Arnhem in woon. Wanneer ik dus nu wil shoppen in de Bijenkorf zal ik al naar Utrecht moeten..

Het warenhuis gaat de komende 5 jaar meer dan 200 miljoen euro investeren in de 7 winkels die overblijven. Dit zijn de locaties Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Eindhoven en Amstelveen. Deze winkels krijgen nieuwe merken, de service wordt verbeterd en er gaat flink verbouwd worden.

Jammer, jammer! Het is niet zo dat ik altijd met volle tassen de Bijenkorf uit kwam. Maar ik vond de make-up counters prachtig. Ook werd er in Arnhem inmiddels MAC verkocht en vond ik het dus echt een top stad! Een mooie Zara en Mango, en een MAC verkooppunt in de Bijenkorf. Helaas was dit dus van korte duur.

Online gaat het shoppen wel gewoon door, dus ben je een fanatieke Bijenkorf bezoeker, kan je online alsnog je slag slaan.

De geruchten gaan dat er in Arnhem in de huidige Bijenkorf een Primark komt.. Deze zou herfst 2014 de deuren openen. Leuk, maar persoonlijk had ik liever de Bijenkorf gehouden. Maar ik weet dat daar de meningen flink over verdeeld zijn. Ben je een Primark fan, dan is dit goed nieuws!

primark2

Tip: Er zullen allerlei speciale aanbiedingen en extra korting gelden in de filialen van Enschede en Arnhem tot eind 2013. Dus sla je slag; )

Eingelijk had ik vandaag een ander artikel in de planning, maar ik kwam niet goed uit met het maken van foto’s.. Het is al erg vroeg donker en in combinatie met mijn camera zorgt dit voor geen spectaculaire foto’s. Morgen zal er weer een review online staan.

 

Fijne zaterdag. <3

Kus van Wiesje.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me