Fashion

Gepubliceerd op 12 augustus 2016 | by Wiesje

IN STIJL MET FENNA. + TIEN EURO KORTINGSCODE!

Ik voel mij best een beetje vereerd en ik ben dan ook oprecht erg blij dat ik jullie kennis mag laten maken met dit nieuwe en hele fijne kledingmerk; FENNA!

FENNA is opgericht door twee echte powervrouwen die zelf ontzettend gek op mode zijn en altijd al de droom hadden een eigen label te starten. Deze vrouwen hebben zijn ontzettend stoer en zijn de droom achterna gegaan. Afgelopen jaar is het label gelanceerd. En ik heb de hele eer om het aan jullie te mogen showen!

Wat bied de collectie?
Je vindt bij FENNA onder andere shirtjes van prachtige kwaliteit met verschillende soorten prints en teksten. Maar ook sweaters, lederen riempjes, armbanden en tassen.

FENNA hecht erg veel waarde aan de kwaliteit van de kleding en accessoires en dat is dan ook oprecht terug te zien. Het materiaal van de shirtjes is prachtig en ook niet geheel onbelangrijk, heel erg comfortabel. De pasvorm is prettig en het benadrukt alsnog de lady parts op een goede manier. Ook belangrijk!

Het shirtje wat ik draag heeft een hele mooie taupe kleur met gouden letters, ik combineer deze top met een cropped jeans en een paar hakken. Ik vind deze kleur zo mooi! Woooooo, ik wil meer van deze kleur in mijn kast! Wat ik hierboven al vermeld had, het shirtjes zit heerlijk, zit alsnog erg vrouwelijk en is eindeloos te combineren. Prijs is 39,- (gebruik mijn kortingscode en je krijgt 10,- korting!) Graag gedaan ; )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P8036987

Dan over naar het riempje wat ik echt bijna dag in dag uit met heel veel plezier draag. Het mooie aan dit riempje vind ik dat het erg simpel is, maar toch weer anders door de studs. De studs geeft het een stoer effect maar het is alsnog erg vrouwelijk. Het leer is prachtig en het staat vrijwel bij ieder setje. Prijs van het riempje 29.-

P8036989

Ik ben zelf erg te spreken over dit kledingmerk, het is vernieuwend en het materiaal is erg mooi. Je kan het fijn combineren met een mooie jeans en blazer, of een leren jasje en een paar hakken. Misschien met een rok of een pantalon. Zoals je hoort heb ik al heel veel setjes in mijn hoofd…

Nieuwsgierig geworden naar FENNA? De kleding is online te bestellen op http://www.fennastyle.nl
Volg ook de social media kanalen van FENNA om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwkomers;

Verkooppunt: http://www.fennastyle.nl
Instagram; https://www.instagram.com/fennastyle/
Facebook; https://www.facebook.com/Fenna-951432344928921/?fref=tshttps://www.facebook.com/Fenna-951432344928921/?fref=ts
Shop jouw favoriet NU met korting! Gebruik de volgende code bij het betalen! FENNA675 (Graag gedaan liefjes!);) 

Neem zeker eens een kijkje op de website, ik kan het echt aanraden!

Heel veel liefs, Wiesje
http://www.fennastyle.nl  

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categorieën

 • Volg mij op