Skincare

Gepubliceerd op 8 januari 2019 | by Wiesje

IMAGE SKINCARE – ORMEDIC BALANCING FACIAL CLEANSER.

Mijn grote passie voor skincare hoef ik denk ik niet meer uit te leggen aan jullie. Vandaag vertel ik heel graag meer over een van mijn absoluut favoriete cleansers ever, namelijk de Image – Balancing facial cleanser.

Ik heb ongeveer 8 jaar lang in de skincare branche gewerkt en heb in deze tijd ontzettend veel merken leren kennen, natuurlijk wordt je niet direct verliefd op ieder merk die je tegenkomt in deze jaren, maar ik kan met zekerheid zeggen dat ik stapel ben geworden op; Image skincare.

Ik heb Image leren kennen doordat mijn vriendin Jodie met dit merk werkt en van het een komt het ander natuurlijk.
Wij delen onze passie voor producten en wanneer er dan weer wat nieuws is, wordt dit natuurlijk uitgebreid getest.

Vandaag wil ik jullie graag meer vertellen over (een van de) fantastische cleansers van Image, namelijk de; Ormedic Balancing Facial Cleanser.

 Hoe werkt de cleanser? Deze cleanser verwijdert je make-up en reinigt het vuil van de huid op een milde maar intensieve manier. Het helpt balanceren de PH-waarde van de huid en het zorgt er ook voor dat je na de cleanser geen tonic meer hoeft te gebruiken.

Wat doet het? Wat dit product zo bijzonder maakt, is dat het een 3 in 1 product is; het maakt de huid schoon, exfolieert en het werkt als een tonic.
De ingrediënten hebben een krachtige maar gebalanceerde werking, wat ervoor zorgt dat de huid in balans komt en blijft. Het maakt de huid zacht, gehydrateerd en schoon zonder het te irriteren.

De Ormedic lijn betekent; ‘organische ingrediënten,’ en daarom is het juist voor iedere huid geschikt, dit product is trouwens ook prima geschikt voor zwangere vrouwen.

Wat zijn de ingrediënten? De cleanser heeft als ingrediënten; een mix van kamille, groene thee en havermout extract. Dit product is gepast voor alle skintypes, ook ontzettend goed te gebruiken bij een gevoelige huid.

Mijn mening over het product. Allereerst wil ik wat kwijt over de geur, wat een heerlijke geur heeft dit product, echt fantastisch! De cleanser is een gel en je hebt maar een klein beetje product nodig. Ik meng het product met een beetje water en masseer dit goed over mijn gezicht, dit product kan zowel in de ochtend als avond gebruikt worden, ik gebruik dit product niet op mijn ogen, maar het kan wel op de ogen gebruikt worden.

Het maakt mijn huid zo onwijs fris en ik heb een fijne glow wanneer ik het product afspoel. En het voelt zo zacht na gebruik. Geweldig!

Wat is de prijs? De prijs is 33.50 en deze fles gaat ongeveer 10 maand mee. Prima prijs, je gebruikt maar een klein beetje product iedere dag.

Waar te koop? Online te bestellen bij Jodie Boschker, neem een kijkje op de website en wanneer u vragen heeft over een bepaald product of een speciale vraag over uw huid, neem gerust contact op met Jodie; info@beautyloungelichtenvoorde
Instagram; https://www.instagram.com/beautylounge_lv/
Facebook; https://www.facebook.com/beautyloungelichtenvoorde/

Bent u geïnterneerd in Image Skincare? Neem dan eens een kijkje op de website; www.beautyloungelichtenvoorde.nl

Heel erg bedankt voor het lezen en laat me weten of jij al ervaring hebt met Image Skincare!
Liefs, Wiesje x


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories;

 • Follow me;