Personal

Gepubliceerd op 2 januari 2017 | by Wiesje

DE ALLER, ALLER BESTE WENSEN LIEVE SCHATTEN.

Jaaaaaa, ik hoop dat jullie inmiddels de kater allemaal weer te boven zijn, de champagneflessen allemaal volledig leeg zijn en de goede voornemens na 2 dagen nog steeds lekker gaan. Het is tijd voor 2017 en ik ben er helemaal klaar voor.Lieve allemaal, om er maar direct mee te beginnen wil ik jullie allemaal een fantastisch 2017 wensen, de een hecht er net even wat meer waarde aan dan de ander doet en om heel eerlijk te zijn hecht ik er helemaal niet veel waarde aan.

Ik doe nooit aan goede voornemens, en een nieuw getalletje maakt voor mij geen wereld van verschil. Toch is het altijd weer helemaal mooi dat mensen het als een nieuwe start zien en in de maand januari zichzelf helemaal de tering inwerken in de sportschool, ik sla graag een beurt over.

img_4992

Doelen, plannen, ideetjes? Genoeg. Niet zozeer voor 2017 maar wel voor de komende tijd, absoluut. Ik kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat ik al een jaar in London woon en dat ik mij inmiddels een stuk meer thuis voel dan dat ik dat een jaar geleden deed. Ook kan ik al wat meer woorden in het Engels zeggen dan op mijn eerste dag, ( lol..) ; )

Dat we met ons allen maar heel erg veel liefde, gezondheid, gezelligheid, succes en alles waar we blij van worden mogen toe krijgen. Dat het een geweldig jaar mag worden met veel avonturen, gekkigheid, rampzalige dates en alles wat eigenlijk te hilarisch is voor woorden.

img_1217

Dank jullie wel, ik blog niet meer zo veel als dat ik wel eens gedaan heb maar het gaat lastig naast mijn fulltime job, een druk sociaal leven (HAHA) en dan nog af en toe een keer een pasta in de avond in elkaar flansen, de tijd tikt door jongens! Nee, bedankt voor het lezen liefjes. Het allerbeste voor jullie en duizend dikke knuffels.

 

Liefs, Wiesje


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories;

 • Follow me;